Hotovou směs nalijte do vhodné nádoby a vložte do mrazáku. Zhruba po 3 hodinách ji promíchejte vidličkou. Nechte opět asi 2 hodiny v mrazáku, poté vyndejte a promíchejte. Pokud je směs moc zmrzlá, nechte povolit, promíchejte a servírujte do připravených sklenic. Dobrou chuť.
Kam dál?
- Neskutečně dobrý domácí vrstvený koláč, při jehož přípravě nepotřebujete váhu. Je hitem tohoto měsíce. Uložte si recept dřív, než zmizí !
- Bleskově rychlé tiramisu do sklenice s tou nejlepší chutí – hotové za 15 minut !
- Kakaové srdíčka s čokoládou: Milionová chuť, dlouho vydrží, můžete je i zamrazit!
- Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !