Milionový Sacher dort podle 100 let starého receptu: Takovou dobrotu nekoupíte ani v cukrárně ve Vídni, tajemství je v korpusu !

6831
Sdílejte

5 dkg másla

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Cukr, máslo a žloutky utřeme do pěny, přidáme mírně rozpuštěnou čokoládu a zamícháme. Na závěr přidáme prosátou mouku, do které jsme zamíchali prášek do pečiva. Přimícháme nepříliš pevný sníh ze 6 bílků.

Dortovou formu (24 cm) nevymazává, vhodnější je pečící papír. Vkládá se pouze na dno nádoby. Do takto připravené dortové formy nalijeme směs a ve vyhřáté troubě pečeme 1 hod. při 180 stupních.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články