Bleskurychlý nepečený piškotový zákusek s broskvemi nadchne každého milovníka ovoce

11099
Sdílejte


Jak postupovat při přípravě piškotového dortu?
Nejprve si připravte smetanový krém. Toho docílíte tak, že si ušleháte smetanu do tuhého stavu a postupně do ní vmícháte moučkový cukr. Použít lze i ztužovač šlehačky, aby byla náplň opravdu hustá.

K ruce si následně vezměte kulatou formu na dort a na její dno vyskládejte kakaové piškoty. Ty pokapejte trochou šťávy z broskvového kompotu a potřete je třetinou smetanové náplně.Na rovnoměrně rozetřený krém pak navrstvěte vanilkové piškoty, pokapejte broskvovou šťávou, rozložte plátky broskví a opět na neste vrstvu smetany.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Jablečný vichr s čokoládou a zakysanou smetanou: Úžasně šťavnatý koláč z hrnečku – Nejlepší dezert z jablek !

Nakládané zelí dle staročeského receptu z Moravy si musíte ihned uložit: Tenhle recept byl objeven po 114 letech zakopaný v zemi ve flašce od vína !

Úžasná cuketová rolka, která je skvělá náhrada klasických jednohubek

Jablka v županu? Nuda! Vyzkoušejte toto ovoce usmažené v lahodném těstíčku. Křehké, voňavé a tak lahodné, že nezbude ani kousek. Připravte si je už za 10 minut!

Manžel připravil své ženě k narozeninám luxusní zákusek. Za pár minut. Takový dezert ještě neochutnala!

Další články