Vzala cuketu a naplnila ji špenátem. Hodila to do trouby a za 10 minut servírovala oběd, jaký si nedáte ani v té nejdražší restauraci!

1529
Sdílejte

Na pánev dejte polévkovou lžíci oleje a po dávkách restujte mražený špenát. Orestovaný špenát promačkejte přes sítko, abyste odstranili všechnu přebytečnou tekutinu. Nechte vychladnout.

Zeleninový bujon uvařte dle návodu. Rajčata omyjte, rozkrájejte na poloviny a přidejte do hotového bujonu. Směs nalijte do vymazané pečící nádoby.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články