Až budete mít hotové krémy, pusťte se do plnění mini větrníčků. Korpusy opatrně ostrým nožem rozřízněte vejpůl a na spodní díl navrstvěte s pomocí cukrářského sáčku nejprve vanilkový a pak čokoládový krém. Větrník přiklopte vrchním dílem korpusu. Takto naplňte všechno těsto. Větrníky dejte vychladit do lednice a poté podávejte posypané moučkovým cukrem. Dobrou chuť!
Kam dál?
- Vepřové maso s majoránkovými bramborami: Geniální oběd za 30 minut a nemusíte řešit ani večeři !
- Bezkonkurenční recept na dort „ptačí mléko“: Je neskutečně lehký, jemný a nadýchaný!
- Nejchutnější vánoční nápad ze SALKA: Nepečený pamlsek na sváteční stůl – hotový je raz dva, jen z pár ingrediencí!
- Úžasné kokosky za pár minut !