Až budete mít hotové krémy, pusťte se do plnění mini větrníčků. Korpusy opatrně ostrým nožem rozřízněte vejpůl a na spodní díl navrstvěte s pomocí cukrářského sáčku nejprve vanilkový a pak čokoládový krém. Větrník přiklopte vrchním dílem korpusu. Takto naplňte všechno těsto. Větrníky dejte vychladit do lednice a poté podávejte posypané moučkovým cukrem. Dobrou chuť!
Kam dál?
- Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !
- Jemný třešňový koláč s lahodným kokosovým krémem: Je to mňamka!
- Dokonalý krémeš, který připravíte bez pečení: Musím se podělit o tento luxusní recept, dělám ho skoro každý týden !
- Bezkonkurenční kokosovo-vanilkové rohlíčky a kokosky.Dva recepty na vánoční dezerty, které jsou připravené za chvíli