Do hrnce nalijte vodu, přiveďte k varu, vložte bujon, nechte rozpustit a přidejte nakrájená rajčata a bylinky. Vařte za občasného míchání 10 – 15 minut. Poté do vývaru přidejte orestovanou zeleninu, čočku a kapustu nakrájenou na proužky a vařte ještě 8 minut.
Nakonec polévku dochuťe solí a pepřem. Můžete servírovat.
Kam dál?
- Šťavnaté masové rolky s bramborami pečené v jedné míse: Vynikající oběd bez námahy a bez kopy špinavého nádobí !
- Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete je bez vážení a chutnají naprosto famózně
- Potěšila své děti domácí jahodovou tříští: bez konzervantů, barviv a dalších chemikálií. Osvěžující a zdravá pochoutka pro všechny generace!
- Recept od maminky: Jedinečné laskonky se dvěmi tajnými ingrediencemi !








