Do hrnce nalijte vodu, přiveďte k varu, vložte bujon, nechte rozpustit a přidejte nakrájená rajčata a bylinky. Vařte za občasného míchání 10 – 15 minut. Poté do vývaru přidejte orestovanou zeleninu, čočku a kapustu nakrájenou na proužky a vařte ještě 8 minut.
Nakonec polévku dochuťe solí a pepřem. Můžete servírovat.
Kam dál?
- RUSKÉ KLOBOUKY: Nejchutnější vánoční cukroví, jaké znám – u nás mají takový úspěch, že se peču po celý rok!
- Způsob uchovávání mladého česneku na celý rok: Zkušená pěstitelka ukázala jak na to!
- Nikdy jsem nejedla tak chutné brambory: RECEPT na strouhané brambory se šunkou – jednoduchá a lehká večeře za minutku!
- Nejjednodušší jablečný hrnkový koláč. Udělaný je hned a je fantastický !