Jemný mléčný krém do všech zákusků a koláčů: Za pár korun máte náplň do dezertů jako od profi cukráře !

8938
Sdílejte

3. Přidejte vanilin podle chuti, promíchejte .

4. Stáhneme z plamene, přikryjte a za občasného míchání nechte 40 minut odstát.

Recept pokračuje na další straně

5. Změklé máslo vyšleháme do pěny a po částech přidejte do krému, který vyšlehejte do vzdušné a homogenní hmoty.

Tip: na základě tohoto krému si můžete připravit i čokoládový krém přidáním 1 – 2 polévkových lžic kakaa.

Pokud máte rádi krémovější chuť, přidejte mascarpone nebo zakysanou smetanu . I do tohoto krému můžete přidat různé přísady: kousky čokolády, ořechy, ovoce. Krém perfektně drží tvar, takže jej lze použít do rohlíků, koláčů, pečiva a jiných dezertů.

Kam dál?

Jablečný vichr s čokoládou a zakysanou smetanou: Úžasně šťavnatý koláč z hrnečku – Nejlepší dezert z jablek !

Nakládané zelí dle staročeského receptu z Moravy si musíte ihned uložit: Tenhle recept byl objeven po 114 letech zakopaný v zemi ve flašce od vína !

Úžasná cuketová rolka, která je skvělá náhrada klasických jednohubek

Jablka v županu? Nuda! Vyzkoušejte toto ovoce usmažené v lahodném těstíčku. Křehké, voňavé a tak lahodné, že nezbude ani kousek. Připravte si je už za 10 minut!

Manžel připravil své ženě k narozeninám luxusní zákusek. Za pár minut. Takový dezert ještě neochutnala!

Další články