Jemný mléčný krém do všech zákusků a koláčů: Za pár korun máte náplň do dezertů jako od profi cukráře !

8923
Sdílejte

3. Přidejte vanilin podle chuti, promíchejte .

4. Stáhneme z plamene, přikryjte a za občasného míchání nechte 40 minut odstát.

Recept pokračuje na další straně

5. Změklé máslo vyšleháme do pěny a po částech přidejte do krému, který vyšlehejte do vzdušné a homogenní hmoty.

Tip: na základě tohoto krému si můžete připravit i čokoládový krém přidáním 1 – 2 polévkových lžic kakaa.

Pokud máte rádi krémovější chuť, přidejte mascarpone nebo zakysanou smetanu . I do tohoto krému můžete přidat různé přísady: kousky čokolády, ořechy, ovoce. Krém perfektně drží tvar, takže jej lze použít do rohlíků, koláčů, pečiva a jiných dezertů.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články