Cukr nasypeme do hrnce a necháme ho roztavit . Jakmile cukr zkaramelizuje, přilijeme do něj horkou smetanu. Buďte opatrní, bude to prskat! Vaříme, dokud se karamel úplně nerozpustí (když to bude hodně husté, přilijte ještě trochu horké smetany). Ihned nalijeme na větrník a dáme chladit do lednice. Dobrou chuť.
Kam dál?
- Tajemství cukráře na dokonalý Pařížský krém : Zaručeně se vám vydaří !
- Držíte dietu a toužíte po dobrém pařížském salátu? Dejte si tento dietní ! Pochutnáte si na něm a nepřiberete ani deko
- Nejchutnější pečeně podle dědy šéfkuchaře: Velmi jemná a chutná, zaručeně neztvrdne!
- Fantastické cappuccino rohlíčky s čokoládou: Jsou tak úžasné a voňavé, že je určitě nebudete dělat jen na Vánoce !