Moravské zelňáky na plechu. Prastarý recept ze zelí, lepší jak bramboráky ! Stačí 1 hlávka zelí, 3 vejce a uzené maso

26630
Sdílejte

Rozhodně stojí za vyzkoušení. Je vynikající a připravíte ho ze základních přísad.

Potřebujeme:

1 kg zelí – předvařená ve slané vodě

3 ks vejce

5 lžíce plnotučného mléka nebo smetany

100 g strouhanky – čerstvých rohlíků nebo chleba

250 g uzené maso – vařené nebo rolovaná plec, moravské uzené …

sůl a pepř

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články