Jaký je postup? Jednoduchý a zcela logický. Základem je vrstva těsta, kterou pomažete polovinou krému. Na ten přijde druhá vrstva vašeho těsta a potom zbytek krému. A je hotovo. Vše můžete dozdobit třeba pomocí drobků z těsta, nebo čímkoliv jiným. Následně dejte svůj dezert na pár hodin do lednice a poté ho už můžete servírovat. Zaujme vás jak svou krásou, tak i chutí.
Kam dál?
- Bleskurychlý nepečený piškotový zákusek s broskvemi nadchne každého milovníka ovoce
- Belskurychlý karamelový koláč s jablky: 10 minut přípravy + pečení, úžasná vůně po celé kuchyni !
- Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!
- Zmrzlinová pěna s piškoty: Nejjednodušší a nejchutnější letní koláč, jaký jsme kdy jedli !