Šťavnaté masové rolky s bramborami pečené v jedné míse: Vynikající oběd bez námahy a bez kopy špinavého nádobí !

15847
Sdílejte

1 PL majonézy

500 g brambor

bylinky dle chuti

olej

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Maso si nakrájíme na plátky, naklepeme paličkou, z obou stran osolíme a opepříme.

2. Brambory nakrájíme na silnější kolečka a přendáme je do zapékací mísy nebo do pekáče. Posypeme solí, bylinkami podle chuti, přidáme trochu oleje a promícháme.

Kam dál?

A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!

Takovou pomazánku jste ještě neochutnali. Základem je celer a výsledek je přímo božský! A hlavně, nepřiberete po ní ani deko!

Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Když se vrátila z práce, zůstala jako opařená. Dcera jí připravila takovou večeři, jakou už dlouho neochutnala!

Další články