Hned jak sklenice z trouby vyjmete, je musíte také zavíčkovat. Důkladně víčko utáhněte a potom každou sklenici uložte na kuchyňskou linku, dnem vzhůru. Takto je nechte při pokojové teplotě pomalu chladnout. Následně je vaše nakládané vepřové maso hotové. První sklenici klidně ochutnejte a ty zbývající je možné uchovávat v chladu a temnu, tedy nejlépe ve vaší lednici.
Kam dál?
- Krém SNĚHURKA do jakýchkoliv dezertů: Ideální na zdobení, plnění i na sladké sklenice – žádná vejce, příprava na 5 minut !
- Domácí sirup, který zatočí s kašlem: Nasaďte tuto léčbu hned při prvních příznacích a nemoc zmizí jako mávnutím kouzelného proutku!
- Stačí jen 2 jablka a uděláte tento FANTASTICKÝ recept BEZ TUKU: Největší delikatesa z jablek, jaká může být!
- Působivá roláda s tvarohovým krémem: Tímto dezertem překvapíte naprosto každého !