Připravenou zeleninu orestujte na oleji asi 5 minut a zalijte 500 ml vody. Přiveďte k varu, vložte kostku bujonu a kari koření. Vařte přikryté poklicí na mírném plameni 30 minut. Podle chuti opepřete a servírujte.
Kam dál?
- Jablka v županu? Nuda! Vyzkoušejte toto ovoce usmažené v lahodném těstíčku. Křehké, voňavé a tak lahodné, že nezbude ani kousek. Připravte si je už za 10 minut!
- Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !
- Super rychlé a křehoučké jablečné sušenky. Vydrží čerstvé celý týden !
- Luxusní dezert z plechu, který zahanbí i větrník: Vypadá krásně, chutná ještě lépe a bude hvězdou každé oslavy !