Povidla nebo jinou jakou máte rádi. Recept pokračuje na další straně
Postup:
Všechny suroviny smícháme dohromady.Těsto trochu posypeme moukou, přikryjeme utěrkou a dáme na teplé místo vykynout a mezitím si přichystáme náplň.Dobře vykynuté těsto si rozdělíme na 25 kusů, podle toho jak chcete mít velké buchty.Těsto si podsypáváme a kousky těsta rozválíme, nebo roztáhneme prsty. Do každé placky dáme náplň a těsto uzavřeme.
Pokládáme do máslem vymazaného pekáče spojem dolů a každou buchtu potíráme máslem aby se k sobě nepřilepily. Nakonec všechny buchty omastíme i nahoře.
Pečeme v předehřáté troubě na 170 ° C cca 30 minut.
Kam dál?
- Pařížské trubičky máčené v čokoládě: Když je ochutnáte, zamilujete se do nich!
- EXTRA rychlé záviny BEZ droždí: Z kynutého už nepeču, toto těsto používám i na šneky, buchty a rohlíky !
- Lahodné čokoládové pralinky za pouhých pár minut! Výsledek je neuvěřitelně chutný a každý si je zamiluje…
- Tajemství cukráře na dokonalý Pařížský krém : Zaručeně se vám vydaří !







