Babiččiny kynuté buchty s povidly : Těsto jemné jako obláček, i třetí den jsou jako čerstvě upečené!

59593
Sdílejte

Povidla nebo jinou jakou máte rádi. Recept pokračuje na další straně
Postup:
Všechny suroviny smícháme dohromady.Těsto trochu posypeme moukou, přikryjeme utěrkou a dáme na teplé místo vykynout a mezitím si přichystáme náplň.Dobře vykynuté těsto si rozdělíme na 25 kusů, podle toho jak chcete mít velké buchty.Těsto si podsypáváme a kousky těsta rozválíme, nebo roztáhneme prsty. Do každé placky dáme náplň a těsto uzavřeme.
Pokládáme do máslem vymazaného pekáče spojem dolů a každou buchtu potíráme máslem aby se k sobě nepřilepily. Nakonec všechny buchty omastíme i nahoře.
Pečeme v předehřáté troubě na 170 ° C cca 30 minut.

Kam dál?

Když se vrátil z práce, čekalo ho úžasné osvěžení. Připravila mu takovou limonádu, která okamžitě zahnala únavu i hrozící úpal!

Ledová smršť z 3 přísad: Takovou dobrotu z obyčejného Salka a sušenek jste dávno nejedli !

Domácí nudle, které připravíte za 15 minut. Neskutečně lahodná vložka do všech polévek, díky které je vaše děti začnou milovat!

Smažená cuketa nemá šanci, toto je největší hit celé sezóny: Cuketové penízky na plechu – s touto pochoutka bude mít největší úspěch !

Vsadila na osvědčenou klasiku a vyhrála. Za 10 minut připravila luxusní pomazánku z domácích vajec a stala se královnou hostitelek!

Další články