Dokonalé sněhové pusinky bez šlehání nad párou: Zvládne to i začátečník !

8496
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Nachystáme si vodní lázeň , který dáme na plamen a necháme zahřívat.

Přidáme bílky s cukrem – občas promícháme a sledujeme teplotu. Teplota by se měla pohybovat kolem 74 stupňů Celsia .

Přidáme i trochu citronové šťávy .

Ještě horkou směs přelijeme do mixéru a necháme šlehat asi 15 minut . Do sněhu můžeme přidat i gelové potravinářské barvivo.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články