Falešné linecké z pudinku z kysané smetany: Klasiku už nedělám – koláčky jsou mnohem jemnější a krásně voní !

12670
Sdílejte

V misce si promícháme sypké přísady, přidáme nakrájené máslo , žloutek a smetanu.

Vypracujeme jednotné těsto, které zabalíme do fólie a necháme v chladničce – ideálně do druhého dne.

Na druhý den vyjmeme z chladničky , rozválíme na posypané desce a vykrajujeme tvary.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme na plechu vystlaném pečícím papírem a při 180 st . pečeme podle trouby – koláčky mohou světlejší nebo tmavší, podle toho, jaké je chcete mít.

Stačí jim jen pár minut pečení.

Lepíme pomocí marmelády.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články