Koblížky jemné jako pavučinka – bez smažení, do těsta dejte tvaroh a v troubě se krásně nafouknou !

22271
Sdílejte

Když těsto vykyne, vmícháme do něj čokoládové lupínky, přendáme na desku posypanou moukou a rozválíme na tloušťku 1 cm.

Vykrojíme kruhy a necháme ještě kynout, dokud se nezahřeje trouba.

V předehřáté troubě při 180 stupních pečeme asi 20-25 minut dozlatova.

Koblížky se krásně nafouknou. Koblížky jsou výborné a vůbec nejsou mastné, jako klasické smažené koblihy.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články