Mega dávka vitamínu C pro celou rodinu: Zdravé domácí bonbóny – fantastické a rychle je dokážete i připravit !

3553
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Šťávu ochutnáme, a pokud je na náš vkus málo sladká, přidáme sladidlo podle chuti.

Znovu dobře promícháme a odstavíme z tepla. Po celou dobu dbáme na to, aby šťáva nevřela.

Šťávu vylijeme do velké formy a dáme ztuhnout do lednice alespoň na 8 hodin.

Želé ve formě nařežeme na malé kousky.

Hotové bonbony obalujeme v práškovém nebo krystalovém cukru.

Pozor! Některé druhy ovoce obsahují enzymy, které brání šťávě ztuhnout. Proto nedoporučuji použít ananas, kiwi, mango a papáju.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články