Super rychlé a křehoučké jablečné sušenky. Vydrží čerstvé celý týden !

7425
Sdílejte

V misce si smícháme vejce s cukrem a špetkou soli.

Vyšleháme. Přidáme nakrájené změknuté máslo a opět prošleháme.


Přidáme prosátou mouku s práškem do pečiva, zamícháme do těsta.

Jablka si nakrájíme na drobné kostičky a zamícháme do těsta. Pracujeme lžící.

Následně z těsta formujeme pomocí dvou lžic jednotlivé sušenky na plech vyložený papírem na pečení.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů, dokud sušenky nejsou nahnědlé.

Upečené sušenky poprášíme moučkovým cukrem a když vychladnou, podáváme.

Video postup:

 

Kam dál?

Větrník jako dort: nejlahodnější dezert pod sluncem, lepší nemají ani v cukrárně !

Tak chutné brambory jste ještě nejedli: Balada na talíři a žádná práce – z jednoho plechu se nají celá rodina !

Mega chutná broskvová dort, která se nepeče: Takové recepty miluji – žádná práce a šťastná je celá rodina !

Smažená cuketa nemá šanci, toto je největší hit celé sezóny: Cuketové penízky na plechu – s touto pochoutka bude mít největší úspěch !

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Další články