Voňavá žebírka na pivu s cibulkou pečená v troubě: Po tomto masu si oblížete všech 10 prstů !

22391
Sdílejte

5. Po uplynutí této doby vložíme pekáč s žebry do trouby předehřáté na 200 ° C a pečeme do měkka.

Recept pokračuje na další straně

Přejeme dobrou chuť!

TIP: Pokud se rozhodnete připravit tyto žebra na grilu, pravidelně je podlévejte pivem – díky tomu bude maso mnohem šťavnatější a aromatičtější.

Pokud máte rádi kontrastní chuť, přidejte do marinády trochu medu pro bohaté aroma a chuť. Takto můžete upéct nejen žebra, ale i jakékoliv jiné maso – kuřecí stehna, křídla, vepřové plátky atd. Chutná výborně pečené v troubě, i na grilu.

zdroj : souspark.ru

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články