Z listového těsta už nepeču, toto je jednička: Fantastické těsto na štrůdl z jogurtu – vypadá jako z cukrárny a ta vůně v kuchyni se nedá popsat !

5288
Sdílejte

Všechny přísady si v misce smícháme v misce.

Platí, že pokud je těsto husté, přidáme mléko.

Necháme odstát 1 hodinu v chladu.


Pak uděláme 4 bochníky, které na tenko rozválíme a plníme libovolně.

Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme na 180 ° C do zlatova.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články