Božsky jemná čokoládová roláda „Kočičí oči“: Dezert, který trumfne i dort – každý ho miluje!

2741
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Čokoládu si nalámeme a dáme do hrnce. Ve vodní lázni si čokoládu rozpustíme tak, aby vznikla kompaktní poleva. Mezitím si upečeme roládu na 170 ° C v předehřáté troubě do zlatova. Po upečení ji polijeme čokoládovou polevou. Do středu nasypeme nasekané ořechy.

 

Roládu si nakrájíme a můžeme ji podávat.

 

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO POSTUP : 

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články