Dokonalé strojkové pečivo, které se úplně rozplývá na jazyku: Recept od proslulé cukrářky!

12333
Sdílejte

Těsto zabalíme do potravinářské fólie a odložíme do lednice na hodinu.

Pomocí strojku uděláme na plech vyložený pečícím papírem nebo vymazaný a posypaný moukou hady, které nakrájíme na stejné tyčinky.

Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů asi 7 minut.

 

Upečené slepíme marmeládou a namočíme do čokolády, nebo spoj ozdobíme strouhaným kokosem.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články