Milionová roláda Pavlova: Šťavnatá, lahodná a dokážete ji rychle připravit – lepší dezert nemají ani v cukrárně!

21786
Sdílejte

Pokud žádný mandlové lupínky nemáte, vynechte je nebo můžete použít kokosovou moučku .

Plech vložte do trouby na střední až nízkou teplotu (nebo na 150 stupňů elektrické trouby s ventilací) na asi 30 minut, dokud nebude vrch navrchu hnědavý.

Odstavíme na mřížku a necháme vychladnout spolu s pečícím papírem. Na stůl dáme další plát pečicího papíru a vrch otočíme dnem vzhůru a opatrně odstraníme pečící papír.

náplň:

Na krém vyšleháme šlehačku, dokud nezačne získávat pevnou konzistenci. Přidejte cukr a smetanový sýr a mícháme, dokud krém nebude tuhý a nadýchaný.

smetanový sýr je možné nahradit mascarpone

Získaný krém se rovnoměrně rozetře po bílkovém těstě . Přidejte ovoce podle chuti. Použila jsem čerstvé jahody, maliny a mražené borůvky. Zaviňte co nejtěsněji. Dobře zabalíme do papíru na pečení (nebo potravinové fólie) a dáme do lednice na minimálně 1 hodinu.

Přejeme vám dobrou chuť! :-)

 

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články