Rozmačkané brambory s mletým masem: Zkusili jsme je k obědu a k večeři peču druhou várku – fantastické!

5731
Sdílejte

Mleté maso 400 g

Strouhanka 60 g

Recept pokračuje na další straně

postup:

Brambory, oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme doměkka v osolené vodě.

Scedíme a rozmačkáme.

Přidáme nakrájenou petrželku, nastrouhaný sýr, vejce a ochutíme solí a pepřem.

Cibuli nakrájíme na drobno, osmahneme na olivovém oleji dozlatova a přidáme k mletému masu, přidáme i nakrájenou petrželku. Zamícháme.

Kam dál?

A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!

Takovou pomazánku jste ještě neochutnali. Základem je celer a výsledek je přímo božský! A hlavně, nepřiberete po ní ani deko!

Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Když se vrátila z práce, zůstala jako opařená. Dcera jí připravila takovou večeři, jakou už dlouho neochutnala!

Další články