Stejně si můžeme připravit i karamelový krém. Zkaramelizujeme 3 polévkové lžíce cukru, zalijeme menší částí z 250 ml smetany na šlehání, musí být horká, rozmícháme do hladka a necháme na druhého dne vychladnout. Zbytek smetany vyšleháme a postupně do ní zašleháme karamelovou směs. Uvařený karamelový základ z cukru a smetany můžeme používat na dochucení krémů
Kam dál?
- Věděl, že miluje kokos. Během 10 minut jí připravil tak luxusní dezert, jaký si nekoupí v žádné cukrárně.
- Skvělé laskonky s kokosovou a nebo karamelovou náplní. Pokud je milujete rozhodně stojí za vyzkoušení
- Prudce žravé sýrové tyčinky: Po těchto tyčinkách se jen zapráší vždy, když je dám na stůl !
- Dejte sbohem přibírání a začněte hubnout: 3 úžasné recepty na mrkvové saláty, které stačí jíst k večeři !