Tajemství cukráře na dokonalý Pařížský krém : Zaručeně se vám vydaří !

4679
Sdílejte

Stejně si můžeme připravit i karamelový krém. Zkaramelizujeme 3 polévkové lžíce cukru, zalijeme menší částí z 250 ml smetany na šlehání, musí být horká, rozmícháme do hladka a necháme na druhého dne vychladnout. Zbytek smetany vyšleháme a postupně do ní zašleháme karamelovou směs. Uvařený karamelový základ z cukru a smetany můžeme používat na dochucení krémů

Kam dál?

Jablečný vichr s čokoládou a zakysanou smetanou: Úžasně šťavnatý koláč z hrnečku – Nejlepší dezert z jablek !

Nakládané zelí dle staročeského receptu z Moravy si musíte ihned uložit: Tenhle recept byl objeven po 114 letech zakopaný v zemi ve flašce od vína !

Úžasná cuketová rolka, která je skvělá náhrada klasických jednohubek

Jablka v županu? Nuda! Vyzkoušejte toto ovoce usmažené v lahodném těstíčku. Křehké, voňavé a tak lahodné, že nezbude ani kousek. Připravte si je už za 10 minut!

Manžel připravil své ženě k narozeninám luxusní zákusek. Za pár minut. Takový dezert ještě neochutnala!

Další články