Stejně si můžeme připravit i karamelový krém. Zkaramelizujeme 3 polévkové lžíce cukru, zalijeme menší částí z 250 ml smetany na šlehání, musí být horká, rozmícháme do hladka a necháme na druhého dne vychladnout. Zbytek smetany vyšleháme a postupně do ní zašleháme karamelovou směs. Uvařený karamelový základ z cukru a smetany můžeme používat na dochucení krémů
Kam dál?
- Rychlé placky z bílého jogurtu, které nahradí chléb i rohlíky: Celý víkend nemusím chodit do obchodu !
- Jablečné povidla bez práce: Kdo jednou zkusí tento zlepšovák, ten se už ke klasickému vaření v hrnci nevrátí !
- Obyčejnou bublaninu už nedělám, toto je BOMBA: Nejchutnější rychlý SALKO piškot s tvarohem – lepší koláč snad neexistuje !
- Tento koláč se švestkami je tak lahodný, že se od něj jen tak neodtrhnete !







