Pak můžete začít se smažením malých placiček na pánvi a na malém množství oleje.

Pomocí lžíce vytvarujte tvar placek a smažte na středním ohni z obou stran do zlatova.

Podávat je můžete s fermentovanou smetanou a nakrájenou zeleninou, koprem nebo pažitkou. Také je můžete použít i jako přílohu k masu, např. ke kuřecím plátkům.

Jejich využití je jen a pouze na vás a na tom, k čemu se vám bude jejich chuť nejvíce hodit.
Kam dál?
- AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují
- Belskurychlý karamelový koláč s jablky: 10 minut přípravy + pečení, úžasná vůně po celé kuchyni !
- Dokonalý dezert: Božská chuť, které neodoláte a potřebujete jen pár minut !
- Z listového těsta už nepeču, toto je jednička: Fantastické těsto na štrůdl z jogurtu – vypadá jako z cukrárny a ta vůně v kuchyni se nedá popsat !







