Pak můžete začít se smažením malých placiček na pánvi a na malém množství oleje.
Pomocí lžíce vytvarujte tvar placek a smažte na středním ohni z obou stran do zlatova.
Podávat je můžete s fermentovanou smetanou a nakrájenou zeleninou, koprem nebo pažitkou. Také je můžete použít i jako přílohu k masu, např. ke kuřecím plátkům.
Jejich využití je jen a pouze na vás a na tom, k čemu se vám bude jejich chuť nejvíce hodit.
Kam dál?
- Piškoty, Salko a kakao: Jen smíchejte, obalte v čokoládě a máte dezert, po kterém se můžou všichni zbláznit !
- Falešné linecké těsto z jogurtu: Od té doby kdy mám tento recept, klasické linecké už nepeču – toto je fantasticky jemné a upečete z něj všechno!
- Delikátní domácí šunka: Připravíte si ji velmi jednoduše z kuřecích prsou a je lepší, než jakákoli šunka z obchodu !
- Super chutné a šťavnaté karbanátky z trouby. Žádná zbytečná mastnota a chutnají lépe než ty klasické !