Pak můžete začít se smažením malých placiček na pánvi a na malém množství oleje.
Pomocí lžíce vytvarujte tvar placek a smažte na středním ohni z obou stran do zlatova.
Podávat je můžete s fermentovanou smetanou a nakrájenou zeleninou, koprem nebo pažitkou. Také je můžete použít i jako přílohu k masu, např. ke kuřecím plátkům.
Jejich využití je jen a pouze na vás a na tom, k čemu se vám bude jejich chuť nejvíce hodit.
Kam dál?
- Tyto tvarohové sušenky peču téměř nonstop: Neuvěřitelně chutné občerstvení, hotové za pár minut !
- Jak nejlépe uskladnit česnek ? S touto metodou budete mít čerstvý česnek po ruce celou zimu!
- Fantastická pochoutka ze smetany a malinového želé! Jako by to dělal profík!
- Každý opěvuje tyto hrnečkové bagety: Jen zamíchat a poté dát na plech, není s nimi žádná extra práce !