Pak můžete začít se smažením malých placiček na pánvi a na malém množství oleje.

Pomocí lžíce vytvarujte tvar placek a smažte na středním ohni z obou stran do zlatova.

Podávat je můžete s fermentovanou smetanou a nakrájenou zeleninou, koprem nebo pažitkou. Také je můžete použít i jako přílohu k masu, např. ke kuřecím plátkům.

Jejich využití je jen a pouze na vás a na tom, k čemu se vám bude jejich chuť nejvíce hodit.
Kam dál?
- VÁNOČNÍ PEČENÍ: Jednoduché oříškové knoflíky! Ze stolu vždy zmizí rychlostí blesku…
- Pribináček bábovka, kterou milujeme: Nejlepší dezert ke kávičce, voní z ní celá kuchyň !
- Piškoty, Salko a kakao: Jen smíchejte, obalte v čokoládě a máte dezert, po kterém se můžou všichni zbláznit !
- Fantastický jablečný dezert s pudinkem: Perfektní k posezení s rodinou nebo přáteli. BEZ PEČENÍ !







