Nebesky chutné koblihy ve tvaru květu. Když je položím na stůl, tak za chvíli nezůstane ani jedna !

2625
Sdílejte

Těsto si přendáme na pomoučenou pracovní desku a vyformujeme z něj malé bochánky. Ty rozmačkáme na placku, doprostřed umístíme pohár a okraje nařízneme ostrým nožem jako lupeny. Ty pak jemně vytvarujeme, aby měli oblý tvar.

Recept pokračuje na další straně

Takto vytvarujeme všechny bochánky, přendáme je na kousky papíru na pečení a začneme jejich smažit na rozpáleném oleji z obou stran do zlatova tak, že je vložíme do oleje i s pečícím papírem.

Šišky ukládáme na papírové utěrky, abychom je zbavili přebytečného oleje do středu navrstvíme džem a posypeme práškovým cukrem nebo jejich ozdobíme čokoládou. Můžeme podávat. Přejeme dobrou chuť!

VIDEO POSTUP : 

 

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články