Neocenitelné triky cukrářů ( nejen ) při vánočním pečení ! Linecké má mnohem lepší chuť a perníčky nikdy neztvrdnou

3202
Sdílejte

Pokračování na další straně

Dokonalá poleva na perníčky bez bílku

Pokud máte alergii nebo se jednoduše použití surového bílku stranou, máme pro vás skvěl tip od cukráře. Polevu na zdobení, která se krásně leskne, skvěle chutná a je bez bílku.

potřebujeme:

100 g moučkového cukru

1 lžíci horké vody

2 lžíce citronové šťávy (přecezené)

postup:

Cukr prosejeme, přidáme horkou vodu a citrónovou šťávu. Mícháme pomocí metly, dokud poleva není hladká, lesklá a nezhoustne. Pokud se vám i po delším míchání zdá řídká, přidejte ještě trochu cukru.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články