Připravte si ty nejlepší vánoční perníčky, jaké jste kdy jedli. Začněte už teď !

1534
Sdílejte

 

postup:

Mouku smícháme spolu se sodou, hřebíčkem, skořici a medem. Vše důsledně promícháme a postupně přidáváme vajíčka. Za stálého hnětení zpracovává těsto. Hned, jak začne být směs pevná, necháme ji odstát alespoň na pár hodin v chladničce. Optimálně by to mělo být alespoň na 5-6 hodin.

Kam dál?

A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!

Takovou pomazánku jste ještě neochutnali. Základem je celer a výsledek je přímo božský! A hlavně, nepřiberete po ní ani deko!

Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Když se vrátila z práce, zůstala jako opařená. Dcera jí připravila takovou večeři, jakou už dlouho neochutnala!

Další články