Vychladlou směs vyválíme na těsto, jeho maximální tloušťka by však neměla přesahovat půl centimetru. Pomocí formiček vykrajujeme libovolné tvary a dáme péct na 10 minut při 170 stupních. Hned po vyjmutí z trouby je potřeme rozšlehaným vejcem a necháme odpočívat v dóze na chladném místě, aby co nejvíce změkly.
Kam dál?
- Vepřové maso s majoránkovými bramborami: Geniální oběd za 30 minut a nemusíte řešit ani večeři !
- Recept na dokonalou MARLENKU, kterou připravíte bez pečení: Tento luxusní recept, dělám skoro každý týden !
- Mastné langoše nemají šanci: Potřebujete 1 hrnek jogurtu, 1 vejce, mouku a náplň – tato večeře bude mít největší úspěch !
- Pařížské trubičky máčené v čokoládě: Když je ochutnáte, zamilujete se do nich!