Vychladlou směs vyválíme na těsto, jeho maximální tloušťka by však neměla přesahovat půl centimetru. Pomocí formiček vykrajujeme libovolné tvary a dáme péct na 10 minut při 170 stupních. Hned po vyjmutí z trouby je potřeme rozšlehaným vejcem a necháme odpočívat v dóze na chladném místě, aby co nejvíce změkly.
Kam dál?
- Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v cukrárně kupovat nebudete…
- Fantastický dezert z jogurtu a ovoce.Příprava vám zabere jen 10 minut a je to fantastická pochoutka
- Nedokážu vám popsat, jak je tento koláč vynikající, zbožňuji ho. Žádné pečení a je ideální pro letní dny !
- Domácí hrnkové koblihy s povidly: Těsto jemné jako obláček a z jedné várky se nají celá rodina!