Ty nejjemnější rohlíčky z kefíru: Těsto je tak jemné, že neztvrdne několik dní !

16601
Sdílejte

hustý džem nebo povidla – na plnění,

sezam – na posypání

žloutek a mléko na potření

Recept pokračuje na další straně

postup:

Do teplého kefíru přidáme droždí, cukr a rozmícháme.

Přidáme vejce, máslo a rozmícháme.

V samostatné misce smícháme všechny sypké přísady (mouku prosejeme) a přidáme do směsi.

Mícháme nejdříve metličkou a pak přendáme na pomoučený vál a mícháme rukama jednotné těsto.

Přendáme do vymazané misky, přikryjeme fólií, utěrkou a necháme kynout i 1,5 hodiny.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články