Ty nejjemnější rohlíčky z kefíru: Těsto je tak jemné, že neztvrdne několik dní !

16602
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Potom těsto rozdělíme na menší části, vyformujeme z nich bochánky a každý potom rozválíme na ovál.

Na jednu stranu navrstvíme lžičku náplně, zavineme a druhou stranu nařežeme na proužky. Přeložíme a vyformujeme růžek.

Necháme asi 25 minut ještě podrost na vymazaném plechu.

Recept pokračuje na další straně

Potřeme rozmíchaným žloutek s trochou mléka a posypeme mákem nebo semínky podle chuti.

Pečeme ve vyhřáté troubě na 190 stupňů asi 25 minut.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Video návod:

 

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články