Belskurychlý karamelový koláč s jablky: 10 minut přípravy + pečení, úžasná vůně po celé kuchyni !

16484
Sdílejte

150 g kr. cukru

180 ml mléka

80 g másla rozpuštěného

300 g hladké mouky

1 lžička prášku do pečiva

Recept pokračuje a další straně

postup:

Jablka očistíme a nakrájíme na kostičky.

Jablka přendáme na pánev, přidáme 4 lžíce cukru a vaříme 3 minuty na středním ohni.

Přidáme máslo a necháme rozpustit. Nakonec přidáme skořici a za stálého míchání necháme povařit ještě 5 minut.

Plech vyložíme pečícím papírem. Navrstvíme jablka a připravíme si těsto.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články