Chutný nakládaný vepřový bůček : Výborná masová pochoutka ze sklenice, která vydrží i bez mrazáku !

10792
Sdílejte

Maso nakládané do sklenic je velmi praktickou a chutnou lahůdkou.Vždy ho máte po ruce, když na něj dostanete chuť.Stačí jen otevřít sklenici.A navíc v chladnu vydrží mnohem déle i bez mrazničky.
Vyzkoušejte tento recept z video návodem a přesvěčte se sami !

potřebujeme:

1,3 kg vepřového bůčku

3 x 0,5 l zavařeninový pohár

3 stroužky česneku

3 bobkové listy

celý pepř podle chuti

Na solanku:

na 1 l vody použijte 130 – 150 g soli

Kam dál?

A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!

Takovou pomazánku jste ještě neochutnali. Základem je celer a výsledek je přímo božský! A hlavně, nepřiberete po ní ani deko!

Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Když se vrátila z práce, zůstala jako opařená. Dcera jí připravila takovou večeři, jakou už dlouho neochutnala!

Další články