Luxusní FRANCOUZSKÝ krém na zdobení a plnění: Není třeba tvaroh, smetanu ani drahé mascarpone – perfektně drží, chutná jako z cukrárny!

26103
Sdílejte

Francouzský krém podle tohoto receptu má bohatou chuť a lahodnou citrónové aroma s přírodní vanilkovou vůní. Krém si stabilně drží tvar a má široké spektrum aplikací, mezi které patří: plnění koláčů a pečiva, zdobení košíčků a rohlíků, zdobení složitých krémových a květinových kompozic na koláčích a dezertech.

Po ochlazení je francouzský krém na dezertech úplně zafixovaný a dodává jim překrásný vzhled.

potřebujeme:

1. Máslo (měkké) – 400 g

2. Cukr – 200 g

3. Voda – 80 g

4. Žloutky – 6 ks

5. Citronová šťáva – 20 g

Kam dál?

Jablečný vichr s čokoládou a zakysanou smetanou: Úžasně šťavnatý koláč z hrnečku – Nejlepší dezert z jablek !

Nakládané zelí dle staročeského receptu z Moravy si musíte ihned uložit: Tenhle recept byl objeven po 114 letech zakopaný v zemi ve flašce od vína !

Úžasná cuketová rolka, která je skvělá náhrada klasických jednohubek

Jablka v županu? Nuda! Vyzkoušejte toto ovoce usmažené v lahodném těstíčku. Křehké, voňavé a tak lahodné, že nezbude ani kousek. Připravte si je už za 10 minut!

Manžel připravil své ženě k narozeninám luxusní zákusek. Za pár minut. Takový dezert ještě neochutnala!

Další články