Luxusní FRANCOUZSKÝ krém na zdobení a plnění: Není třeba tvaroh, smetanu ani drahé mascarpone – perfektně drží, chutná jako z cukrárny!

26089
Sdílejte

6. Vanilkový extrakt – 5 g

postup:

Máslo necháme změknout.
K žloutkem přidáme lžíci cukru, vyšleháme.

Recept pokračuje na další straně

Zbytek cukru dáme s vodou vařit do vodní lázně. Necháme 3 minuty převařit. Cukr musí být zcela rozpuštěn.

Sirup postupně, za stálého šlehání lijeme do žloutkové směsi.

Šleháme, dokud směs nevychladne.

Potom přidáme i máslo a dobře ještě vše spolu prošleháme.

Přidáme i citrónovou šťávu, vanilku a opět prošleháme.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články