Tento geniální CHLÉB bez droždí a sody je jednoduchý na přípravu a měkoučký vydrží i týden : Ani minutu nekyne !

8241
Sdílejte

Ráda bych se podělila o recept na výborný chlebíček, který jsem se naučila péct během první vlny pandemie, kdy byly všude beznadějně vyprodány kvasnice.

Do tohoto chleba kvasnice nepotřebujete a výsledek je opravdu vynikající. U nás doma ho chtějí stále , i dnes dělám už druhý bochník. Určitě stojí za vyzkoušení.

Chlebíček jsem v kuchařce našla pod názvem „Australský chléb“.

potřebujeme:

375 g mouka hladká T650

125 g mouka celozrnná

4 lžičky prášek do pečiva

1 lžičku sůl

Kam dál?

A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!

Takovou pomazánku jste ještě neochutnali. Základem je celer a výsledek je přímo božský! A hlavně, nepřiberete po ní ani deko!

Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Když se vrátila z práce, zůstala jako opařená. Dcera jí připravila takovou večeři, jakou už dlouho neochutnala!

Další články