Tento geniální CHLÉB bez droždí a sody je jednoduchý na přípravu a měkoučký vydrží i týden : Ani minutu nekyne !

8227
Sdílejte

Vytvarujeme kulatý bochník a položíme ho na plech potřený máslem.

Recept pokračuje na další straně

Potřeme ho mlékem a poprášíme celozrnnou moukou.

Na bochníku uděláme asi 2 cm hluboké zářezy ve tvaru písmene X (není to ale povinné).

Pečeme v troubě rozehřáté na 220 ° C 15 min., Pak snížíme teplotu na 180 ° C a pečeme dalších přibližně 25 min.

Chlebíček pečeme do zlatova, dokud po poklepání na spodek nevydává bochník dutý zvuk .

Necháme vychladnout na mřížce.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články