Recept na dokonalou MARLENKU, kterou připravíte bez pečení: Tento luxusní recept, dělám skoro každý týden !

3468
Sdílejte

Když je pudink vychladlý, po lžičkách do něj vmícháme našlehané máslo.

Připravíme si 6 plátů a zbylé 2 si dáme stranou .

Na tác si 2 pláty přiložíme k sobě a natřeme 1/3 krému opakujeme ještě 2 krát .

Recept pokračuje na další straně

Pokud máte více plátů, můžete udělat Marlenka vyšší, budete však potřebovat i více krému.

Vrch Marlenka natřeme krémem a zbývající pláty (nemusí být oba, stačí jeden) navrstvíme, smícháme s mletými ořechy a nasypeme na povrch Marlenka .

Dozdobíme čokoládovou polevou.

Nejlépe chutná, pokud ji necháte přes noc odležet, u nás doma to však nehrozí, pamlsky na ní už po chvíli. 🙂

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články