Zdravý a chutný oběd, vhodný i při redukční dietě: Toto jídlo je plné zeleniny a chutná opravdu úžasně !

11091
Sdílejte

Na hrubém struhadle si nastrouháme očištěné brambory, i mrkev. Pórek si nakrájíme na kolečka a zelí na malé kousky.

Všechny tři suroviny vložíme do velké mísy, přidáme nakrájenou kapii, i petrželku a promícháme .

V samostatné míse si vyšleháme metličkou vejce, přidáme pepř, prášek do pečiva, olej, mléko a dobře promícháme.

Přidáme mouku a vypracujeme hladkou hmotu, kterou vylijeme na zeleninu .

Recept pokračuje na další straně

Zeleninovou směs navrstvíme na plech pokrytý pečícím papírem.

Troubu předehřejeme na 180 ° C a pečeme asi 25 minut. Posypeme strouhaným sýrem, sezamem a dáme zapéct ještě na 15 minut. Hotovo. Nakrájíme a podáváme.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Jablečný vichr s čokoládou a zakysanou smetanou: Úžasně šťavnatý koláč z hrnečku – Nejlepší dezert z jablek !

Nakládané zelí dle staročeského receptu z Moravy si musíte ihned uložit: Tenhle recept byl objeven po 114 letech zakopaný v zemi ve flašce od vína !

Úžasná cuketová rolka, která je skvělá náhrada klasických jednohubek

Jablka v županu? Nuda! Vyzkoušejte toto ovoce usmažené v lahodném těstíčku. Křehké, voňavé a tak lahodné, že nezbude ani kousek. Připravte si je už za 10 minut!

Manžel připravil své ženě k narozeninám luxusní zákusek. Za pár minut. Takový dezert ještě neochutnala!

Další články