Prokládaná krkovice na pivu a česneku: Masíčko se rozplývá na jazyku, brambory a omáčka – TO musíte ochutnat !

12305
Sdílejte

postup:

Krkovičku si nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem.

Necháme asi na 1 hodinku odležet – ideálně přes noc.

Nakrájíme si i brambory a cibulku (také jejich nezapomeneme ochutit).

Do vymazané mísy vrstvíme střídavě maso, brambory, slaninu a cibuli, vytvoříme tvar harmoniky.

Recept pokračuje na další straně

Přikryjeme a do trouby vyhřáté na 200 stupňů dáme péct na 15 minut.

Potom vyjmeme a podlijeme bujónem rozpuštěným ve vodě.

Dusíme zakryté 25 minut, podlijeme pivem a dusíme dalších 25 minut.

Potom odkryjeme a necháme zapéct.

Recept pokračuje na další straně

Výsledek! 🙂

Video inspirace:

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články