Prokládaná krkovice na pivu a česneku: Masíčko se rozplývá na jazyku, brambory a omáčka – TO musíte ochutnat !

12317
Sdílejte

postup:

Krkovičku si nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem.

Necháme asi na 1 hodinku odležet – ideálně přes noc.

Nakrájíme si i brambory a cibulku (také jejich nezapomeneme ochutit).

Do vymazané mísy vrstvíme střídavě maso, brambory, slaninu a cibuli, vytvoříme tvar harmoniky.

Recept pokračuje na další straně

Přikryjeme a do trouby vyhřáté na 200 stupňů dáme péct na 15 minut.

Potom vyjmeme a podlijeme bujónem rozpuštěným ve vodě.

Dusíme zakryté 25 minut, podlijeme pivem a dusíme dalších 25 minut.

Potom odkryjeme a necháme zapéct.

Recept pokračuje na další straně

Výsledek! 🙂

Video inspirace:

Kam dál?

Větrník jako dort: nejlahodnější dezert pod sluncem, lepší nemají ani v cukrárně !

Tak chutné brambory jste ještě nejedli: Balada na talíři a žádná práce – z jednoho plechu se nají celá rodina !

Mega chutná broskvová dort, která se nepeče: Takové recepty miluji – žádná práce a šťastná je celá rodina !

Smažená cuketa nemá šanci, toto je největší hit celé sezóny: Cuketové penízky na plechu – s touto pochoutka bude mít největší úspěch !

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Další články