Bublinkové langoše BEZ droždí: nenasáknou ani kapku oleje, jsou měkoučké a chutnají fantasticky !

17574
Sdílejte


Nechte je odpočívat asi 5 minut .

Potom každý bochánek vyválíme na velikost pánve a opékejte na rozpáleném oleji.

Recept pokračuje na další straně

Z obou stran do zlatova (nalijte větší množství).

Potom nechte okapat na papírových ručnících a můžete podávat.

Langoše jsou jemné, křupavé a připravené skutečně rychle.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články