Smícháme všechny ingredience na marinádu a namočíme do ní osolené žebírka .
Druhý den si připravíme alobal a každou porci zabalíme .
Naskládáme do pekáče a pečeme při 180 ° C hodinku.
Potom vyjmeme z trouby a rozbalíme balíčky .
Upravíme na pekáčku tak, aby přečníval alobal.
Mírně podlijeme marinádou, která nám zůstala a přidáme pár větviček rozmarýnu a také trochu piva.
Recept pokračuje na další straně
Pečeme odkryté půl hodinky a otočíme.
Průběžně poléváme výpekem a po půl hodince zase otočíme .
Po upečení vyjmeme.
Na omáčku si dáme do nádoby na mixování rajčata, přidáme ostatní ingredience a rozmixujeme .
Přendáme do kastrůlku a přidáme asi 2 deci brandy.
Provaříme do zhoustnutí.
Podáváme – žebírka s omáčkou a pečivem!