Takto peču žebírka a z té chuti se všichni mohou zbláznit: Dejte je na plech takto a zalijte pivem, výsledek famózní !

3748
Sdílejte

Smícháme všechny ingredience na marinádu a namočíme do ní osolené žebírka .

Druhý den si připravíme alobal a každou porci zabalíme .

Naskládáme do pekáče a pečeme při 180 ° C hodinku.

Potom vyjmeme z trouby a rozbalíme balíčky .

Upravíme na pekáčku tak, aby přečníval alobal.

Mírně podlijeme marinádou, která nám zůstala a přidáme pár větviček  rozmarýnu a také trochu piva.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme odkryté půl hodinky a otočíme.

Průběžně poléváme výpekem a po půl hodince zase otočíme .

Po upečení vyjmeme.

Na omáčku si dáme do nádoby na mixování rajčata, přidáme ostatní ingredience a rozmixujeme .

Přendáme do kastrůlku a přidáme asi 2 deci brandy.

Provaříme do zhoustnutí.

Podáváme – žebírka s omáčkou a pečivem!

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články