Výborný pěnový dezert na způsob tiramisu, který zvládnete připravit i o půlnoci: Jednoduchý recept, který patří mezi ty nejoblíbenější !

4581
Sdílejte

120 g instantní kávy

15 g krystalového cukru

kakao na posypání

Recept pokračuje na další straně

postup:

Vejce si rozdělíme na bílek a žloutek.

Bílek vyšleháme a během šlehání přidáme moučkový cukr.

Do vyšlehaného bílku přidáme žloutek.

Vypracujeme kompaktní hmotu.

Následně nasypeme prosátou mouku.

Utřeme a přendáme do zdobícího kapsy.

Na plech pokrytý pečícím papírem si tvarujeme dlouhé piškoty.

Recept pokračuje na další straně

Posypeme prosetým práškovým cukrem.

Dáme péct na 8 – 10 minut do předehřáté trouby při teplotě 180 ° C.

Kam dál?

A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!

Takovou pomazánku jste ještě neochutnali. Základem je celer a výsledek je přímo božský! A hlavně, nepřiberete po ní ani deko!

Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Když se vrátila z práce, zůstala jako opařená. Dcera jí připravila takovou večeři, jakou už dlouho neochutnala!

Další články