Výborný pěnový dezert na způsob tiramisu, který zvládnete připravit i o půlnoci: Jednoduchý recept, který patří mezi ty nejoblíbenější !

4569
Sdílejte

120 g instantní kávy

15 g krystalového cukru

kakao na posypání

Recept pokračuje na další straně

postup:

Vejce si rozdělíme na bílek a žloutek.

Bílek vyšleháme a během šlehání přidáme moučkový cukr.

Do vyšlehaného bílku přidáme žloutek.

Vypracujeme kompaktní hmotu.

Následně nasypeme prosátou mouku.

Utřeme a přendáme do zdobícího kapsy.

Na plech pokrytý pečícím papírem si tvarujeme dlouhé piškoty.

Recept pokračuje na další straně

Posypeme prosetým práškovým cukrem.

Dáme péct na 8 – 10 minut do předehřáté trouby při teplotě 180 ° C.

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články