PRIBINÁČEK je nejlepší tvarohový dezert pod sluncem – 5 minut a je prázdný plech !

16344
Sdílejte

3 lžíce mletého cukru

3 ks vanilkový cukr

150-200 ml smetany ke šlehání

1 ks ztužovače šlehačky

200 ml šlehačky

100-200 g čokolády na vaření

Recept pokračuje na další straně

postup:

Žloutky s cukrem a van. cukrem utřeme do pěny. Během míchání pomalu přidáváme mléko a olej.

Z bílků ušleháme tuhý sníh. V misce smícháme mouku, kakao a prášek do pečiva a mixérem dobře zamícháme do žloutek v.

Ručně zlehka zamícháme sníh a těsto vylijeme na vymazaný a hl. moukou vysypaný plech.

Pečeme při 180st. cca 20-25min. Necháme vychladnout.

Kam dál?

A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!

Takovou pomazánku jste ještě neochutnali. Základem je celer a výsledek je přímo božský! A hlavně, nepřiberete po ní ani deko!

Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Když se vrátila z práce, zůstala jako opařená. Dcera jí připravila takovou večeři, jakou už dlouho neochutnala!

Další články