Fantastická cuketová omáčka: Chutná tak skvěle, že i 20 sklenic bude málo !

25719
Sdílejte

3. Pomletou zeleninu dejte do větší pánve, přidejte cukr, pepř, olej a sůl.

4. Smíchejte, dejte na sporák a přiveďte do varu. Přidejte cuketu, promíchejte a znovu počkejte dokud začne směs vřít.

5. Pak vařte směs na mírném ohni asi 1 hodinu.

 

TIP: Po uplynutí této doby směs ochutnejte a podle potřeby můžete přidat více soli nebo cukru.

6. Nakonec nalijte ocet, promíchejte, odstavte z ohně a rozdělte do sterilizovaných sklenic.

7. Sklenice pevně uzavřete a zakryjte teplou dekou, dokud zcela nevychladnou.

8. Skladujte při pokojové teplotě a použijte na přípravu masových jídel, těstovin, či dalších pokrmů. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články