Luxusní dezert z plechu, který zahanbí i větrník: Vypadá krásně, chutná ještě lépe a bude hvězdou každé oslavy !

42550
Sdílejte

Pečeme v předehřáté troubě při 180 ° C asi 30 minut.

Nyní si připravíme krém.

V misce smícháme mouku, cukr, vanilkový cukr, vejce a vymícháme metličkou.

Na sporák dáme do hrnce vařit mléko a vylijeme do něj připravenou směs.

Za stálého míchání vaříme, dokud krém nezhoustne.

Recept pokračuje na další straně

Nakonec do krému zašleháme změklé máslo.

V samostatné misce si vyšleháme šlehačku na hustou šlehačku.

Po částech ji zapracujeme do krému. Hotový krém nalijeme na upečené těsto a uhladíme.

Odložíme do lednice na 2 hodiny.

Následně ozdobíme dezert rozehřátou čokoládou a karamelem.

Nakrájíme a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články