Luxusní dezert z plechu, který zahanbí i větrník: Vypadá krásně, chutná ještě lépe a bude hvězdou každé oslavy !

42556
Sdílejte

Pečeme v předehřáté troubě při 180 ° C asi 30 minut.

Nyní si připravíme krém.

V misce smícháme mouku, cukr, vanilkový cukr, vejce a vymícháme metličkou.

Na sporák dáme do hrnce vařit mléko a vylijeme do něj připravenou směs.

Za stálého míchání vaříme, dokud krém nezhoustne.

Recept pokračuje na další straně

Nakonec do krému zašleháme změklé máslo.

V samostatné misce si vyšleháme šlehačku na hustou šlehačku.

Po částech ji zapracujeme do krému. Hotový krém nalijeme na upečené těsto a uhladíme.

Odložíme do lednice na 2 hodiny.

Následně ozdobíme dezert rozehřátou čokoládou a karamelem.

Nakrájíme a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!

Takovou pomazánku jste ještě neochutnali. Základem je celer a výsledek je přímo božský! A hlavně, nepřiberete po ní ani deko!

Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!

Mouka, mléko a vejce. Fantastický koláč před výplatou – nestojí ani 30 kč a vznikne famózní dezert pro celou rodinu !

Když se vrátila z práce, zůstala jako opařená. Dcera jí připravila takovou večeři, jakou už dlouho neochutnala!

Další články