Vídeňský koláč, který se nepeče: Toto je jeden fantasticky chutný dezert ke kávičce, vydrží vám i celý týden !

7287
Sdílejte

Hmotu navrstvěte na jeden plát oplatky, dokud je teplá .

Na masu položte sušenky, předtím namočené v pomerančové šťávě.

Recept pokračuje na další straně

Vrstva 2:

Cukr a vodu dejte na plamen a vařte, dokud se cukr nerozpustí.

Přidejte máslo nebo margarín a čokoládu – mícháním rozpusťte.

Odstraňte z tepla a přidejte mleté vlašské ořechy .

Hmotu dobře promíchejte a naneste na sušenky.

Nechte vychladnout a připravte čokoládovou polevu.

poleva:

Rozmíchejte čokoládu s olejem na mírném ohni a na koláč nalijete čokoládu, nakonec posypte kokosem.

Koláč v chladu vydrží i celý týden.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články