Domácí nepečený cheesecake MILKA: Ani ve snu by mě nenapadlo, že je to tak jednoduché – nic lepšího jsem nejedla!

19566
Sdílejte

100 g tmavé čokolády

100 g smetany

Recept pokračuje na další straně

postup:
Sušenky si umeleme, přendáme do mísy a zalijeme rozpuštěným máslem.

Přimícháme lžíci smetany a vzniklé sušenkové těsto namačkáme na dno dortové formy, kterou jsme si vystlalo pečícím papírem.

TIP: Na udusání cesta ve formě můžete použít například skleněný pohár.

Formu odložíme do chladničky a připravíme si krém.

Šlehačku si nalijeme do mísy a během šlehání přilijeme kondenzované mléko.

Hmotu rozdělíme na dvě části, jednu část odebereme do samostatné mísy a smícháme s kakaem .

Vyšleháme na kompaktní krém.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

Řecké cuketové placičky : Ideální večeře na léto

Další články